Mainos- ja liikelahjat sekä mainostekstiilit

Liikelahjoissa rajana on vain mielikuvitus!

Toimitamme laadukkaita mainos- ja liikelahjoja yksilöityinä esimerkiksi yrityksenne logolla. Profilointi voidaan tehdä riippuen tuotteesta joko painamalla, kaivertamalla tai brodeeraamalla.

Liikelahjoissa rajana on vain mielikuvitus. Voit yhdistää yrityksesi logon hyöty- sekä käyttöesineisiin ja tekstiileihin, kuten kyniin, avainnauhoihin, mukeihin, laskimiin, avaimenperiin, kännykkäkoteloihin, lippalakkeihin, teepaitoihin, takkeihin, housuihin, sukkiin, huiveihin, heijastimiin, makeisiin, jne. Tutustu edustamiimme liikelahjamallistoihin sivun alareunassa olevista kuvastoista.

Meiltä saat myös laadukkaat ja kestävät mainostekstiilit ja profiilivaatteet silkkipainolla tai brodeerattuna.

Vaatteen, joka toimii myös mainoksena on oltava laadukas, mukava pukea päälle ja kestävä. Nämä kaikki ominaisuudet täyttävät edustamamme tunnetut mallistot. Liikkeessämme on nähtävillä mallikappaleita, joita voi sovittaa.

Tutustu mallistoihin tarkemmin alla olevista kuvastoista. Brodeeraamme myös asiakkaan toimittamiin tekstiileihin, kuten työasuihin.

Mainostekstiilit Mainostekstiilit Mainostekstiilit Mainostekstiilit Mainostekstiilit Mainostekstiilit

Kuvastot

Mainostekstiilit

Tutustu ajankohtaisiin kuvastoihimme, joista näet myös tuotteiden hinnat (ilman brodeerausta tai painatusta). Kysyessäsi tarjousta brodeeraukseen tai painattamiseen mainitsethan haluamasi tuotemerkin ja tuotenumeron.

Liikelahjat

Promootiotuotteet

Lahjaideoita!

Lahjaideat 2017

Lahjatuotteet  2017

Puijo-pipotarjous!

Puijo pipot

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Mukitarjous omalla logolla!

Sagaform-mukitarjous omalla logolla

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana. Minimitilaus 48 kpl.

Teepaitatarjous!

T-paitatarjous

FRUIT OF THE LOOMin myydyin T-Paita 5,0 € alv 0%. Hintaan sisältyy 1-väripainatus. Saatavana miesten, naisten ja lasten mallit. Valitse useista väreistä sinulle sopivat. Tarjous koskee min. 50 kappaleen tilausta.
Tarjous on voimassa 31.12.2016 asti.
Tarkempia tietoja paidoista >>

Pyydä tarjous
liikelahjoista, brodeerauksesta ja mainostekstiileistä

Huom. Tutustu ensin kuvastoihimme, jolloin voimme tehdä tarjouksen juuri haluamallesi tuotteelle. Mainitsethan vaatteen/tuotteen merkin ja tuotenumeron.